Meh Datang Ramai-Ramai!!

>> Friday, July 24, 2009

Perhatian!! Post neyh excelly ditujukan kat semua orang, tapi aku khususkan kat pelajar UNITEN Kampus Sultan Haji Ahmad Shah dan juga tuan puan, pakcik makcik, abang kakak yang duduk around-around daerah Rompin & Keratong, hee~ Secara 'officially'nye kami dari UNITEN menjemput anda semua ke....


Macam yang korang tengok kat atas tu.. Bukan calang-calang artis yang datang tau.. Ade Ramli Sarip tu beb!! Tiket RM10 nak tengok live Ramli Sarip+Inteam+UNIC menyanyi, pastu dapat dengar ceramah Ustaz Zamri "mantop" lagy, bukan mudah untuk dibayangkan, tapi inilah kenyataan, huu~ InsyaAllah kami akan membuka booth promosi di sekitar Bukit Ibam, Muadzam Shah, Bandar Tun Razak dan juga bandar yang berdekatan situ jgak la~ Segala pertanyaan bleyh berhubung pada:-

Mohd. Ridzuan: 0122358451/09-4552124
Tajul Khaizimi: 0174618834
Abdul Muizz (aku la tu, ngehee~) : 0172803454/0139425654


Dan juga untuk perhatian umum, segala duit tiket yang korang beli ini akan dijadikan sumbangan dan kami tidak mengutip sebarang profit pun daripada konsert ini. Kire membeli sambil beramal la, insyaAllah jika kita ikhlas di jalan Allah, Allah akan membantu kita ;) So to all guyz & gurlz, jom kita sama-sama memeriahkan konsert ini!! Kita jumpa di sana, sana, sana..... ;D

p/s: Kau kata kau cinta~ Kau kata kau sayang~ (ade suare iras-iras macam ramli sarip tak?? hahaha~)

3 komentar:

:::pIpozA::: July 25, 2009 at 12:28 PM  

moez... konsert ni time cuti mid sem ar.. cmne nk pg?? bt ar awl2 sket.. huhu..

KhaliFmUjAhiD July 25, 2009 at 12:34 PM  

hehe~ alorh ap salahnye berkorban, rugi tau kalo x dtg,lalala~

.h.o.p.e. July 26, 2009 at 2:33 AM  

huhu...
tuk mantan2, tade special invitation ke?
=D

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP