Nyam Nyam Nyam....

>> Sunday, July 5, 2009

Assalamualaikum!!! ade orang di rumah?? Cam berhabuk jep, hehe~ Itula blog aku neyh siap dah bersawang taw coz da lame tak bersihkan dye, sorry eyp you guyz sebab waiting for me to comeback, especially to all sahabat setia khalifmujahid, penat dyeorang jady followers aku tapy takde update post langsung, hee~ Pacek tak bermaksud nak tinggalkan anak-anak semua, tapy pacek ade tugas yang nak diselesaikan, sekarang baru la free jugak, lala~

So for da fresh start, let me sajikan anda semua dengan cupcakes yang cam sedap + chomel neyh, amek la wat makan breakfast+lunch+dinner+supper nanty eyp, and nantykan post-post yang mendatang daripada khalifmujahid, enjoy!! ;)























p/s: sebarang tempahan sila la tempah sendiri eyp, aku just tayangkan jep, hehe~ ;D

6 komentar:

cik ian@aH Lian~ July 5, 2009 at 10:12 AM  

yg kasut tu
nmpk comel n sedap...

nadia rusli July 5, 2009 at 11:25 AM  

haih..kenapa la comel sgt??syg nk mkn...haha

syienaz July 12, 2009 at 4:39 PM  

comelnye...
x sampai ati nk mkn... (-_-")

erie July 12, 2009 at 6:15 PM  

nak mkn pn x sampai ati..

nurulyena July 25, 2009 at 4:45 PM  

sgt2 kiut!!!

.h.o.p.e. July 26, 2009 at 2:30 AM  

waa.. bestnye!!!
jgn lupe 24th december ye =)
cupcakes ganti cake pon ok gak =)

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP