Tahniah Yahudi!! Anda Sudah Berjaya!

>> Friday, October 17, 2008

Kaum Yahudi telah berjanji akan memerangi umat Islam walau bagaimana cara pun, alkisah pada zaman kebangkitan Islam, Yahudi seringkali berperang dengan Islam menggunakan senjata, tetapi sentiasa mengalami kekalahan, jadi Yahudi berfikir sejenak, jika mereka tidak boleh menggunakan kekerasan, apakat diubah memerangi umat Islam dengan cara dalaman, oleh itu Yahudi melakukan beberapa protokol dan anatara salah satu protokol mereka ialah Protokol ke 10Yahudi dan mengandungi 8 perkara:-


Song
- Lagu-lagu yang menghiburkan.

Jika ada anak-anak yang tak tau mengucap tetapi boleh menghafal lagu Hindustan yang panjang berjela. Ada anak-anak yang tak hafal Fatihah tapi boleh mengingati lagu Siti Nurhaliza yang panjangnya berdepa depa. Berjaya sudah Yahudi! Hingga kita terfikir bagaimana jadinya radio kalau tanpa lagu?


Sex
- Kehidupan gaya bebas
Lagi satu kegilaan remaja dan yang tua. Sex dimana-mana sahaja mahupun di kaca tv, dalam filem, atau dalam iklan. Babak sex amat lumrah dan menjadi satu kemestian. Kekadang adegan sex tak diperlukan, tetapi diselitkan jua sehingga ada orang menonton filem hanya kerana ada adegan sex. Filem '18SX' amat laris berbanding filem 'U'. VCD lucah mudah didapati dan harganya amat murah. Adakah filem yang tiada adegan sex? Lagi sekali berjaya sungguh Yahudi laknatullah.


Smoke
- Rokok
Menjadi kegilaan para remaja sehingga dikatakan tidak modern jika tidak merokok. Malah sekarang merokok menjadi budaya bagi mana-mana perempuan yang kononnya mau di gelar "up to date". Dulu yang merokok ini golongan pelacur saja ataupun penari kabaret
( aku tengok dari filem P Ramlee ). Syabas yahudi! Berjaya lagi kamu.

Sport
- Sukan Penyaji Mata
Pelbagai jenis sukan di tonjolkan dan lelaki dengan perempuan sama-sama berlumba mencari nama dalam sukan. Hinggakan sekarang bola sepak pun perempuan main juga. Bila bersukan, tutup aurat mestilah jauh sekali, sembahyang pun banyak yang miss!! Bukan yang bermain sahaja tak sembahyang, yang menonton pun tak sembahyang juga. Kalau menonton dirumah akan lambat sembahyang sebab takut tak nampak macam mana masuk GOL!
Yahudi gol lagi!! Sampai ada ulama' kata kerana sukan sembahyang boleh tangguh... MashaAllah..


Fun - Hiburan Peleka Diri
Dimana-mana kita dapat hiburan yang melalaikan. Kalau kita lihat dalam 100 majalah, mungkin 99 adalah majalah hiburan termasuklah majalah mangga yang menayangkan buah 'mangga' artis perempuan. Kalau ada konsert, sanggup orang Islam bertandang hingga menghabiskan banyak wang dan bila ke konsert, pelbagai maksiat akan diselit masuk.
Yahudi terhibur lagi!!

Female
- Perempuan
Tawaran Yahudi yang amat mengasyikkan! Terutama dalam iklan yang kadang-kadang tidak ada kena mengena dengan perempuan. Kalau kita ke kedai bateri kereta, dihadapan bateri terpampang gadis sunti separuh bogel beraksi. Apa kena mengena bateri kereta dengan perempuan? Kalau iklan Modenass, perempuan menjadi kewajipan, ataupun kalau pegi race mane-mane, confirm perempuan jadi model dengan baju tak cukup kain.
Yahudi bersorak lagi!!

Fashion
- Fesyen
Terutama perempuan yang bermacam-macam kerenahnya. Sehinggakan kalau pakai tudung pun mereka dah tak menutup aurat. Macam mana dikatakan bertutup aurat jika bertudung tetapi berbaju ketat yang kekadang menampakkan pusat? Yang mewarnakan rambut lagi teruklah. Buat apa bertudung kalau rambut diwarnakan? Bila warnakan rambut, mestilah tidak bertudung. Sebab kalau bertudung, bagaimana nak menayangkan warna rambut yang terkini itu. Kalau dah rambut di warnakan, sembahyang pun tak sah! Malah mandi hadas pun tak sah sebab kebanyakan pewarna adalah kalis air. Itu tak kira yang cukur bulu kening lagi!
Yahudi ketawa lagi! Umat islam sudah jadi macam Yahudi!

Food - Makanan Penyedap Selera
Lagi satu kegilaan Umat Islam terutama makanan dari Barat termasukalah MC D, Kentucky, Pizza hut, dan seribu satu macam lagi. Buah kurma yang menjadi makanan Rasulullah di pandang hina. Masuk rumah pun setahun sekali bila bulan Ramadan. Tapi makanan Barat menjadi kebanggaan. Bila makanan datang dari Barat, adakah kita yakin tentang halalnya? Contoh Kentucky, rempahnya datang dari Amerika, siapa nak pergi check halal ke tidak? Bila makan benda haram, macam mane iman nak menjadi mantap?


Maka lahirlah Umat Islam yang bukan perangai saja macam yahudi! tetapi berfikiran pun macam yahudi! Nauzubillah..p/s: itu baru satu protokol, belum protokol2 yang lain.. Astaghfirullahalazim..

0 komentar:

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP