Tag Your It : 2

>> Saturday, December 6, 2008

Apabila kita sudah di tag, maka kita sebagai blogger haruslah melaksanakan tanggungjawab untuk menjawab kembali tagnye,makaseh kepada sepupuku ainil nazmin yang tag aku, huu~


1. If your love betrayed you, what will your reaction be?
Jodoh pertemuan di tangan Allah ;)

2. If you can have a dream come true, what would it be?
Menjadi penghuni di syurga Allah ;) tapi masih banyak lagi amalan yang perlu ditambah..

3. Whose butt would you like to kick?
tak baek sepak-sepak orang.. hekhek.. ;D


4. What would do with a billion of dollars?
Menunaikan haji di Mekah, eceyh.. ;) pastu selebihnya buat la ape yang patut.. beli kete ke.. huu~


5. Will you fall in love with your bestfriend?
Macam aku cakap, jodoh pertemuan di tangan Allah ;)


6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
Menyayangi dan disayangi merupakan satu kenikmatan ;)


7. How long do you intend to wait for someone you really love?
Sampai habes blajar, ngehehe.. ;)


8. If the person you secretly like is already attached? What will you do?
Rilek-rilek sudeyh.. Bunga bukan sekuntum, huu~


9. If you like to act with someone, who will it be? Your gf/bf or an actor/actress?

Nak ngan heliza bereh boleh? huahuahua..

10. What takes you down the fastest?

Foods!!

11. How would you yourself in ten years?

Seorang yang berjaya dunia an akhirat, insyaAllah ;)

12. What is your fear??
My fear is only One, Allah subhanahu wataala..

13. What kind of person do you think the person who tagged you is?

Sepupu aku neyh adalah seorang yang kepoh, hakhak!

14. Would you be single and rich or married but poor?
Married and rich ;)


15. What's the first thing you do when you wake up?
Bace doa bangun tidur, ngehee.. ;)


16. Would you give all in a relationship?

Kalau dah kawen insyaAllah i will give all that i have got ;)

17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?

hakhakhak...

18. Would you forgive and forget no matter how terrible a thing the someone has done?
Memberi kemaafan adalah yang terbaik walaupun sukar dilakukan, tapi hendak melupakannya adalah sukar..

19. Do you prefer being single or having a relationship?

Nak kawen!! tapy kene habes blajar dulu.. huu~

20. List 5 people to tag
Aisya Azam
My Farish
Nanee
Hidayah Idris
Tnoe

p/s: Selesai sudah lagi satu tag.. ;) ngarut2 jep.. huahuahua..

2 komentar:

miszainz December 6, 2008 at 10:49 PM  

aku paling kepoh ke??
bukan ke aku la org paling down 2 da earth dlm family tu..
hahaha=D

KhaliFmUjAhiD December 7, 2008 at 6:40 AM  

takde2.. bagy aku ko la paling kepoh... hakhakhak! ;p

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP